Συνταγή για χοιρινό κοντοσούβλι από τον Σοφοκλή

Στον «Σοφοκλή» το κρέας έχει την τιμητική του κάθε μέρα μέσα από διάφορες γεύσεις και συνδυασμούς. Όσο για το κοντοσούβλι μας… ιδού η συνταγή!

Συνταγή για χοιρινό κοντοσούβλι από τον Σοφοκλή:

Σε μια λεκάνη τοποθετούμε μεγάλα κομμάτια χοιρινού κρέατος.

Τα μαρινάρουμε με αλάτι, πιπέρι, λιωμένο σκόρδο, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε για να πάρει το κρέας την μαρινάδα παντού. Τοποθετούμε ένα ένα τα κομμάτια στην σούβλα και περιμένουμε να ψηθεί για 3 ώρες. Σερβίρουμε σε μικρά κομμάτια με πατατούλες τηγανιτές και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένη ρίγανη.

Have your say